ЕДНА КАРТИЧКА.
РАЗЛИЧЕН СПОРТ СЕКОЈ ДЕН.

Спортски Објекти

ЗА SPORTMASTER

Sportmaster е програма за вработени со која се добива пристап до различни спортски објекти во Македонија. Тоа е картичка на база на месечна членарина со која корисниците може да ги посетат сите спортски објекти во нашата мрежа.

SportMaster Card

ЗА КОМПАНИИ

Нека вашите вработени бидат здрави и мотивирани

Побарај понуда

ЗА ВРАБОТЕНИ

Избери различен спорт секој ден

ПРЕПОРАЧАЈ

КАКО РАБОТИ

ПОДИГНИ SPORTMASTER КАРТИЧКА ОД ТВОЈАТА КОМПАНИЈА

Нема Sportmaster програма? Препорачај не.

НЕ ЧЕКАЈ, ПРЕПУШТИ СЕ НА СПОРТ

Спорт или релаксација. Зависи од тебе!
ПРОЧИТАЈ ДЕТАЛНО КАКО ФУНКЦИОНИРА