КАДЕ ЌЕ СПОРТУВАШ ДЕНЕС?

Уживајте во различни спортски активности, каде и колку
сакате со само една месечна претплата!

ПОНУДА ЗА КОМПАНИИ

ТВОИТЕ ОМИЛЕНИ КЛУБОВИ НА ЕДНО МЕСТО

basement basement basement atanasovski crossfit-skopje skykart magnus mondano kinetics pilates-point power-plate project-fit sinergy sky-welness trajkovski jane-sandanski legion star

СИТЕ СПОРТСКИ ОБЈЕКТИ

ДОБРЕДОЈДЕ ВО НАШЕТО СЕМЕЈСТВО!

ПРЕТПЛАТИ СЕ ПРЕКУ ТВОЈАТА КОМПАНИЈА

ИСТРАЖИ НОВИ АКТИВНОСТИ ВО ТВОЈА БЛИЗИНА

СКЕНИРАЈ ГО QR КОДОТ НА ВЛЕЗОТ И СПОРТУВАЈ

За тебе

Препорачајте не во вашата компанија

ПРЕПОРАЧАЈ

За компании

Побарајте понуда за вработените во вашата компанија

Побарај понуда

ТВОИТЕ ПРАШАЊА, ОДГОВОРЕНИ!

Како може да се претплатам за Sportmaster?

Препорачајте не во вашата компанија ТУКА, ние ќе направиме договор и вие ќе си ја добивате вашата Sportmaster претплата.

Кои спортски објекти се достапни во мрежата на Sportmaster?

Ние работиме со најдобрите објекти за спорт и рекреација. Целата листа на спортски објекти со кои соработуваме можете да ја погледнете ТУКА или преку нашата апликација.

Колку пати месечно можам да посетам спортски објект?

Со Sportmaster можете да вежбате или да се рекреирате еднаш дневно, секој ден. Тоа значи дека месечно може да вежбате 30/31 пати, каде сакате, во сите објекти.

FAQ

БИДИ ФИТ СО САМО ЕДЕН КЛИК.

Превземи ја нашата апликација уште денес!

Превземите ја нашата Sportmaster апликација од Google Play, AppStore или AppGalery и логирајте се.

Изберете ја вашата омилена локација за спорт или рекреација според одалеченост или сакана активност.

Скенирајте го QR кодот кој е поставен во објектот и уживајте во тренингот.