KOИ СМЕ НИЕ?

Sportmaster е иновативна програма, која ке му овозможи на секој вработен да го подобри своето здравје и квалитет на живот. Со Sportmaster вработените ќе можат да го одржуваат своето здравје и енергија, одбирајќи што сакаат, каде сакаат и кога сакаат да спортуваат. Покрај спортувањето, тие ќе имаат разни поволности при купување и користење на други услуги.


ИНОВАТИВНИОТ SPORTMASTER КОНЦЕПТ

ГОЛЕМ ИЗОР НА СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ

Од крос фит, пилатес, пливање, боречки вештини до јога и танцување. Корисниците на SportMaster картичките можат да ги користат и промоциите и попустите и за разни други услуги од нашата мрежа.

ОПТИМИЗАЦИЈА НА ТРОШОЦИ

Повеќе не е потребно да комуницирате со многу луѓе од различни спортски објекти, туку само со нашиот агент за продажба.

ФЛЕКСИБИЛНО ФИНАНСИРАЊЕ

Вие одлучувате дали ќе ја покриете целосната месечна претплата или ќе покриете само дел од неа, како начин за мотивирање или бонус за Вашите вработени.

ЗДРАВА РАБОТНА СРЕДИНА

Добра работна атмосфера и задоволен тим се клучни фактори при изборот на работно место. Ќе Ви помогне да ги задржите и Вашите најискусни и посветени вработени.

ЗГОЛЕМЕНА МОТИВАЦИЈА

Здравите,активни и весели вработени, се основата на секоја успешна компанија. Тоа ја зголемува општата продуктивност и ефикасност на Вашите вработени.

НАЈДОБАР СООДНОС: ЦЕНА-КВАЛИТЕТ

Само со една картичка Вашите вработени ќе можат секој ден да посетат различна активност од богатата мрежа на спортски објекти и да купат производи или услуги со намалени цени.

За тебе

Одберете претплата која најмногу ви одговара

КУПИ

За компании

Побарајте понуда за вработените во вашата компанија

Побарај понуда

ТВОИТЕ ПРАШАЊА, ОДГОВОРЕНИ!

Како може да се претплатам за Sportmaster?

На два начина. Можете да се регистирате и да си купите месечна членарина ТУКА, или преку вашата компанија доколку има склучено договор со Sportmaster.

Кои спортски објекти се достапни во мрежата на Sportmaster?

Ние работиме со најдобрите објекти за спорт и рекреација. Целата листа на спортски објекти со кои соработуваме можете да ја погледнете ТУКА или преку нашата апликација.

Колку пати месечно можам да посетам спортски објект?

Со Sportmaster можете да вежбате или да се рекреирате еднаш дневно, секој ден. Тоа значи дека месечно може да вежбате 30/31 пати, каде сакате, во сите објекти.

Често поставувани прашања