На 21.12. се оддржа првиот Sportmaster Team Challenge.

Забавен тимски предизвик исполнет со многу забава, спорт и позитивна енергија.

Се натпреваруваа осум компании, а победата ја однесе Адвокатското Друштво “Томислав Кузманоски” од Скопје. Наташа, Ивона, Антонио и Томислав, Ви честитаме!

На второ место заврши тимот на In Player од Скопје, а на трето место тимот на BtoBet од Битола.

Благодарност и честитки и до сите други тимови кои учествуваа.

Се гледаме повторно на исто место!