sportmaster

Имунитет.

Имунитет. Способност на организмот да се одбрани од разни болести, инфекции и зарази. Иако секој од нас има одреден имунитет, некој појак, некој послаб, ва...

Sportmaster: Известување!

Почитувани, поради новонастанатата состојба предизвикана од актуелното заболување (Ковид-19), сакаме да Ве известиме дека по препорака на Министерството за здр...

50

50 причини зошто треба секојдневно да вежбаме. 1.Го подобрува расположението 2.Ја зајакнува самодовербата 3.Ги подобрува способностите за учење 4.Ј...

ВОДА

Дали сте од оние луѓе кои пијат доволно вода во текот на денот? Ако го читате ова, сигурно сте од оние другите, кои пијат многу помалку вода од препорачанат...