Исхрана

Имунитет.

Имунитет. Способност на организмот да се одбрани од разни болести, инфекции и зарази. Иако секој од нас има одреден имунитет, некој појак, некој послаб, ва...

ВОДА

Дали сте од оние луѓе кои пијат доволно вода во текот на денот? Ако го читате ова, сигурно сте од оние другите, кои пијат многу помалку вода од препорачанат...