Тренинг

Кондиција

Експертите препорачуваат тренингот за подобрување на Вашата кондиција да биде комбинација од различни вежби, вежби за загревање и истегнување, во комбинација с...

6 работи кои му се случуваат на Вашето тело ако не ја сакате својата работа

Ако не ви се допаѓа Вашата работа па дури и ја мразите, тоа може да предизвика не само лично незадоволство и фрустрации, туку и дополнителни физички и ментални...