ДАЛИ САКАШ СПОРТ И РЕЛАКСАЦИЈА? ТОГАШ ЌЕ ГО ЗАСАКАШ И SPORTMASTER!

Тука во Sportmaster ние се грижиме за нашите вработени на истиот начин како што се грижиме за вработените на нашите клиенти. Аплицирај ако си спремен за добра забава како дел од тимот.


АПЛИЦИРАЈ

ЗОШТО БИ РАБОТЕЛ СО НАС?

ЗАРАБОТИ КОЛКУ ШТО ЌЕ ИЗРАБОТИШ

Ние сме стартап компанија со иновативен и единствен продукт и отворен пазар. Биди еден од првите и заработи повеќе.

ЗАПОЗНАЈ ЛУЃЕ КОИ ЈА САКААТ СВОЈАТА РАБОТА

Со нашиот тим никогаш нема да ти биде досадно. Доброто расположение и професионалноста се наши приоритети.

МЕНАЏЕРОТ НЕМА ДА ТИ ДИШЕ ВО ВРАТ

Самостојноста е важна за нас, но ако имаш нешто нејасно, некој секогаш ке има да ти помогне.

ЗАЕДНО ЌЕ НАПРАВИМЕ МНОГУ

Иако сме старап, ние мораме да достигнеме многу. Затоа ни требаат правите луѓе кои ќе бидат дел од тимот што расте.

ПРИДРУЖИ НИ СЕ

Испрати го твоето CV на [email protected]

ПРОЧИТАЈ ДЕТАЛНО КАКО ФУНКЦИОНИРА