TEAM CHALLENGE

Дали сте подготвени за забавен тимски предизвик?


Пријави се за Team Challenge 2020

ШТО Е TEAM CHALLENGE?

На 21ви Декември 2019 со почеток во 11.30 часот организиравме тимски натпревар во малата сала во “Борис Трајковски”. Натпреварот беше штафета во која учествуваа 8 тима по 4 лица (2 x Mажи и 2 х жени) кои се натпреваруваа тимски на специјално изработена патека во комбинација од неколку спортови.НЕКОЛКУ ЗБОРОВИ ЗА НАТПРЕВАРОТ

Натпреварот е комбинација од неколку лесни спорски елементи (брзина, прецизност, снаоѓање). Патеката ќе содржи препреки кои што треба да се поминат во најбрзо можно време и ќе биде комбинација од неколку спортови. Натпреварот ќе го сочинуваат 16 тима од 16 компании. Во исто време се натпреваруваат по 2 тима, победникот се пласира во наредно коло. За победа на турнирот се потребни 4 победи.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА TEAM CHALLENGE

Во презентацијата се објаснети сите детали за натпреварот.


ПРЕВЗЕМЕТЕ ЈА ПРЕЗЕНТАЦИЈАТА


TEAM CHALLENGE 2019

Натпреварот беше комбинација од неколку лесни спорски елементи (брзина, прецизност, снаоѓање). Патеката имаше препреки кои што тимовите ги поминуваа во најбрзо можно време во комбинација од неколку спортови.