ДОСТАПНИ ЗА ВАС 24/7

Дали сакате да побарате понуда за вашата компанија, или да дознаете повеќе како функционира системот. Можеби сакате да бидете дел од нашиот тим, или пак да бидете наш партнерски објект.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Сите прашања со кои сме се сретнале се одговорени тука!

Посетете го нашиот Центар за помош
ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Вашата компанија не е сеуште член? Побарајте понуда, веднаш ќе ви одговориме!

Побарај понуда
БИДИ НАШ ПАРТНЕР

Дали сакате да го додадеме вашиот спортски објект во нашата мрежа?

Аплицирај за партнерство
БИДИ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ

Бараш работа во модерна, брзо растечка компанија?

Аплицирај за работа
КОНТАКТ

Орце Николов 109, Скопје

[email protected]

02 609 1010 / 075 388 895 / 071 388 880 / 070 244 818