КАДЕ ЌЕ СПОРТУВАШ ДЕНЕС?

Една претплата е доволна за сите твои фитнес потреби.
Спортувај и рекреирај се во повеќе од 70 спортски објекти!РЕГИСТРИРАЈ СЕ ПРЕПОРАЧАЈ НЕ

ТВОИТЕ ОМИЛЕНИ КЛУБОВИ НА ЕДНО МЕСТО

alebras atanasovski crossfit-skopje karting magnus mondano park-hotel-spa pilates-point plaza power-plate project-fit sinergy sky-welness trajkovski

СИТЕ СПОРТСКИ ОБЈЕКТИ

ИЗБЕРИ ПАКЕТ СПОРЕД ТВОИТЕ ПОТРЕБИ

ТВОИТЕ ПРАШАЊА, ОДГОВОРЕНИ!

Како може да се претплатам за Sportmaster?

На два начина. Можете да се регистирате и да си купите месечна членарина ТУКА, или преку вашата компанија доколку има склучено договор со Sportmaster.

Кои спортски објекти се достапни во мрежата на Sportmaster?

Ние работиме со најдобрите објекти за спорт и рекреација. Целата листа на спортски објекти со кои соработуваме можете да ја погледнете ТУКА или преку нашата апликација.

Колку пати месечно можам да посетам спортски објект?

Со Sportmaster можете да вежбате или да се рекреирате еднаш дневно, секој ден. Тоа значи дека месечно може да вежбате 30/31 пати, каде сакате, во сите објекти.

Често поставувани прашања

ПРОПОРАЧАЈ НЕ ВО ТВОЈАТА КОМПАНИЈА