ВАШИОТ ПАТ ДО ЗДРАВА КОМПАНИЈА

Здравите вработени се среќни вработени.
Sportmaster ви овозможува пристап до сите центри за спорт и рекреација по флексибилна месечна претплата!


ПОБАРАЈ ПОНУДА

ЗОШТО БИ СОРАБОТУВАЛЕ СО НАС?

ФЛЕКСИБИЛНА ПОНУДА

Понудата ја прилагодуваме според вашите потреби и буџет. Целосно или поделено учество, месечен или годишен договор.

БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА

Вработените ги мотивирате со премиум пакет за спорт и рекреација, 30/31 дневно, во секое време, насекаде

ГРИЖА ЗА ВРАБОТЕНИ

Зголемена продуктивност, тимски дух и мотивација, Со Sportmaster добивате посилни и здрави вработени.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРИДОБИВКИ

24/7 грижа за корисници, бесплатни настани,попости за здрава исхрана и спортска опрема, едукации.

ШТО МИСЛАТ ВРАБОТЕНИТЕ ЗА СПОРТ ПОСЛЕ РАБОТА?

94%

од вработените изјавија дека спортот е активност која помага да го подобрат и одржат своето здравје

64%

од вработените велат дека спортувањето е главна активност која ја имаат или се решени да ја започнат во наредните 3 месеци.

49%

од вработените велат дека главниот начин со кој компаниите можат да ги задржат своите вработени е преку обезбедување пристап до различни спортски објекти.

НАШИТЕ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

nelt kuehne johnson semos endava netcetera musala gim mca devsy

ВАШИТЕ ПРАШАЊА, ОДГОВОРЕНИ!

Кои се бенефициите за мојата компанија?

Спортот придонесува за подобра здраствена состојба кај вработените а со тоа и помалку изостанувања од работа. Се зголемува мотивацијата, задоволството и продуктивноста.

Што добиваат вработените?

Со една членарина имаат пристап повеќе од 70 различни спортски објекти, секој ден, кога и да посакаат.. Фитнес, Јога, Тенис, Пливање, Картинг и уште многу други.

Кои се цените за месечна претплата за вработените?

Цените за месечните членарини зависат од бројот на вработени и начинот на плаќање. За сите информации побарајте понуда на броевите 02 609 10 10 / 071 388 880 / 070 244 818.

Често поставувани прашања

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НАШАТА ПОНУДА