Често поставувани прашања


Како да добијам понуда за мојата компанија?

Барање за корпоративна понуда можете да пополните тука или да не исконтактирате на [email protected] или на броевите 02 609 10 10 / 075 388 895 / 071 388 880 / 070 244 818.

Што добиваат моите вработени и кои се предностите?

Наместо Вашите вработени или Вие како компанија да плаќаат повеќе месечни претплати за различни активности, во различни спортски објекти, ние Ви даваме можност со една претплата Вашите вработени да посетуваат повеќе од 70 различни спортски објекти и активности. Вашите вработени ќе можат да посетуваат различни спортови и активности, во време и место кои нив најмногу им одговара. Дополнителни предности на корисниците на Sportmaster се попустите и промоциите на премиум активностите и услугите како што се масажи, персонални тренинзи, спортска опрема и суплемени и слично.

Кои се бенефициите за мојата компанија како Ваш корпоративен партнер?

Зголемената продуктивност на вработените и здравиот начин на живеење индиректно влијае врз зголемување на работниот приход. Подобрата здраствена состојба на вработените ќе придонесе за помалку изостанувања од работа. Се зголемува атрактивноста на компанијата, а со тоа се привлекуваат и нови вработувања.

Кои се условите и начинот на финансирање?

За сите информации околу финансирањето како и услови за корпоративна соработка можете да ни пишете на [email protected] или да се јавите на броевите 02 609 10 10 / 075 388 895 / 071 388 880 / 070 244 818.

Дали има можност компанијата да финансира само дел од месечната претплата на вработените?

Да, учеството на компанијата во претплатата е флексибилно, компанијата определува колкав процент сака да финансира.

Кои се цените за месечна претплата за вработените во мојата компанија?

Цените зависат од повеќе фактори како број на вработени, начин на плаќање и друго. За сите информации околу финансирањето како и услови за корпоративна соработка можете да ни пишете на [email protected] или да се јавите на броевите 02 609 10 10 / 075 388 895 / 071 388 880 / 070 244 818.

Контакт

Доколку не го пронајдовте одговорот на Вашето прашање, Ве молиме исконтактирајте не на [email protected] или на броевите 02 609 10 10 / 075 388 895 / 071 388 880 / 070 244 818.