• 2 КНИГИ ЗА 290ден
  • 70 ТРЕНИНЗИ
  • 300+ ВЕЖБИ
  • 50 ПРЕДИЗВИЦИ
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
КУПИ ПО ПРОМО ЦЕНА

НАЈДОБРИТЕ СПОРТСКИ КНИГИ

Спремни сте да го трансформирате Вашето тело и ум, да вежбате и да се забавувате?

ТРЕНИНЗИ ЗА СИТЕ

Прилагоден интензитет за мажи и жени со секакво ниво на подготвеност

ВЕЖБИ ЗА ЦЕЛО ТЕЛО

Истегнување, Кардио, Стомак, Горна и Долна половина

ПРЕДИЗВИЦИ

30-дневни предизвици за тренинг и исхрана

КАКО Е ИЗРАБОТЕН ДИЗАЈНОТ
НА ВЕЖБИТЕ И ПРЕДИЗВИЦИТЕ?

Сите вежби се анимирани со приказ и време на секоја вежба со цел правилна реализација на тренингот. Сите предизвици се во 30дневни табели со задача за секој ден од месецот.

#ИзвежбајСе
#ПредизвикајСе