Bodybuilding & Fitness Club Atanasovski


Активности

Адреса
Божидар Аџија 16, Skopje, North Macedonia

Контакт
070 788 889

Опис
Напомена: Пред да го посетите овој спортски објект, направете резервација на 070 788 889.

Како опшествено одговорен клуб, ќе ги следиме протоколите кои ќе ги предложи владата со цел да се спречи ширењето на Ковид 19.
Клубот беше два пати детално дезинфициран, и ќе продолжиме да ја чуваме хигиената на највисоко ниво.

Целокупната опрема за вежбање во клубот со повеќе од 70-тина работни места и тоа 16 аеробни и останатото анаеробна опрема е од врвни брендови за Боди билдинг и фитнес , односно Techno gym, Sports art, Precor и др.
За Вашето оптимално вежбање се грижи одлично организиран стручен тим кој со својот надзор , ќе ви помогне во опуштена атмосфера да постигнете врвни резултати.

Работно време
Понеделник: 09:00-22:00
Вторник: 09:00-22:00
Среда: 09:00-22:00
Четврток: 09:00-22:00
Петок: 09:00-22:00
Сабота: 09:00-22:00


Социјални мрежи