Kinetics Fitness Studio


Активности

Адреса
Митрополит Теодосиј Гологанов 132, Skopje, North Macedonia

Контакт
070 218 439

Опис
Напомена: За повеќе информации околу групите јавете се на: 070 218 439 или 070 273 394.

Кинетикс е фитнес студио чија главна цел е да ги научи своите вежбачи како до поздраво, посилно и позгодно тело, притоа уживајќи во животот повеќе од претходно. Чувството на самодоверба е непроценливо кога една индивидуа ќе се осети способна да изведе вежби и движења за кои била уверена дека никогаш нема да може. Фитнесот треба да биде забавен и предизвикувачки, и треба да ти побуди желба за константно учење и подобрување. Една од најдобрите страни на фитнесот е што плодовите од него не може да ти ги земе никој. Сам ги имаш постигнато преку труд, пот, љубов и одговор на предизвик. Не можат да се пренесат преку ноќ, преку врски или да се купат како продукт на попуст.

Работно време


Социјални мрежи