Pilates Point


Активности

Адреса
Партизанска 107, Skopje, North Macedonia

Контакт
+389 77761777

Опис
Напомена: Пред да го посетите студиото, закажете го Вашиот час на 077 761 777.

Распоред:
Понеделник
17:00 - 18:00
18:00 - 19:00
19:00 - 20:00
Вторник
18:00 - 19:00
Среда
17:00 - 18:00
18:00 - 19:00
19:00 - 20:00
Четврток
18:00 - 19:00
Петок
17:00 - 18:00
18:00 - 19:00
19:00 - 20:00

Размрдајте го Вашето тело во одлична атмосфера.
Нудиме активен пилатес - комбинација од вежби со различни реквизити со тежина ( тегчиња, топчиња за тонирање, мали и големи пилатес топки) и отпор ( ластици со рачки, мали гумени ластици, пилатес прстени, стапови со ластици, лизгачки дискови) и мал дел кардио за подобра кондиција и здраво срце (степери).

Работно време
Понеделник: 18:00-21:00
Вторник: 18:00-20:00
Среда: 18:00-21:00
Четврток: 18:00-20:00
Петок: 18:00-20:00


Социјални мрежи