Star Gym


Активности

Адреса
Tale Hristov 2, Skopje, North Macedonia

Контакт
+38975240430

Опис
Секој член е задолжен да донесе пешкир и чисти патики.

Се гледаме во сала!

Работно време
Понеделник: 06:00-00:00
Вторник: 06:00-00:00
Среда: 06:00-00:00
Четврток: 06:00-00:00
Петок: 06:00-00:00
Сабота: 06:00-00:00
Недела: 18:00-22:00


Социјални мрежи