Magnus


Активности

Адреса
Антон Попов 1, Skopje, North Macedonia

Контакт
072 222 222

Опис
Препорака: Избегнувајте ги термините од 18.00 до 20.30 часот во понеделник и среда, поради преголема гужва. Важи само за мажи.

За повеќе информации јавете се на 072 222 222.

МАГНУС претставува специјализиран фитнес центар наменет за мажи и жени кои сакаат да се чувствуваат здраво и енергично. Нашата цел е брзото темпо на животот, стресот и депресијата да ги замениме со активност, квалитетен живот и совршена фигура.

Фитнес центарот МАГНУС е опремен со најсовремена фитнес сала со светски брендирана фитнес опрема од брендот TECHNOGYM – PURE STENGHT и SELECTION PRO LINE.

Работно време
Понеделник: 07:00-22:00
Вторник: 07:00-22:00
Среда: 07:00-22:00
Четврток: 07:00-22:00
Петок: 07:00-22:00
Сабота: 07:00-22:00


Социјални мрежи