Legion Fitness


Активности

Адреса
Париска 22, Skopje, North Macedonia

Контакт
+389 75 591 314

Опис
Легион фитнес располага со високо квалитетна фитнес опрема во модерен и пријатен амбиент со високо ниво на хигиена. Фитнес клубот нуди целосно климатизиран простор за вежбање, туш кабини и гардероби со посебни шкавчиња во кои можете на сигурно да ги оставте вашите лични работи.
Повеќе информации во врска со фитнес клубот можете да најдете на нашата фејсбук страна : @legionsport и нашиот инстаграм профил @legionfitnesscenter

Работно време
Понеделник: 10:00-22:00
Вторник: 10:00-22:00
Среда: 10:00-22:00
Четврток: 10:00-22:00
Петок: 10:00-22:00
Сабота: 10:00-22:00


Социјални мрежи