Скај Карт


Активности

Адреса
Скај Карт, Volkovo, North Macedonia

Контакт
075206236

Опис
Тука сме за Вас - бран на адреналин и активно поминато време на отворено!

Со Sportmaster претплатата имате едно возење од 5 минути дневно со едносед 200cc картинг.

Напомена: Имате еднократен трошок од 50 денари за поткапа која останува во Ваша сопственост. Поткапата е задолжителна.

Работно време
Понеделник: 17:00-24:00
Вторник: 17:00-24:00
Среда: 17:00-24:00
Четврток: 17:00-24:00
Петок: 17:00-24:00
Сабота: 17:00-24:00
Недела: 17:00-24:00


Социјални мрежи