Mondano Tennis Club


Активности

Адреса
Димитрие Чуповски 25, Skopje, North Macedonia

Контакт
075 250 425

Опис
Напомена: Закажете го Вашиот термин на бројот 075 250 425.

Доколку едниот играч нема Sportmaster претплата, во тој случај доплаќа 50% од цената за изнајмување на тенискиот терен во конкретниот термин.

Работно време
Понеделник: 08:00-00:00
Вторник: 08:00-00:00
Среда: 08:00-00:00
Четврток: 08:00-00:00
Петок: 08:00-00:00
Сабота: 08:00-00:00
Недела: 08:00-00:00


Социјални мрежи