FitHub


Активности

Адреса
VIP Arena Sports Center Boris Trajkovski, Boulevard 8-mi Septemvri, Skopje, North Macedonia

Контакт
078 206 374

Опис
Напомена: Закажување и повеќе информации можете да добиете на 078 206 374.

Утрински час кој служи како одлично будење за секој кој што сака да го започне денот со тренинг во група.

Работно време


Социјални мрежи