Олимписки Фитнес Центар


Активности

Адреса
ASNOM Boulevard 1, Skopje, North Macedonia

Контакт
071 235 841

Опис
Олимписки Фитнес Центар е најсовремено опремен во земјава. Опремен е со 10 TRX, степери, најсовремени циклони ARC, спинери, статични велосипеди, ленти за трчање, јажиња, препреки, скали, Bosu топки, балансери.
Тимот од врвни инструктори е постојано на располагање за демонстрација на вежбите и совети за исхрана и здрав живот.
Нивото на професионалноста и љубезноста на тимот, како и хигиената се на највисоко ниво.
Додека спортувате можете да уживате во внимателно одбрана музика која дополнително придонесува за уште поголема мотивација кај членовите на фитнес центарот.

За сите дополнителни информации јавете се на бројот 071 235 841.

Работно време
Понеделник: 10:00-22:00
Вторник: 10:00-22:00
Среда: 10:00-22:00
Четврток: 20:00-22:00
Петок: 10:00-22:00
Сабота: 12:00-20:00
Недела: 12:00-20:00


Социјални мрежи