Фитнес центар Борис Трајковски


Активности

Адреса
Булевар 8-ми Септември 13, Skopje, North Macedonia

Контакт
+38976361185

Опис
Фитнес центарот во СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ им овозможува на клиентите единствена средина за ефикасно унапредување на нивните телесни способности и остварување на посакуваните цели.
Фитнес центарот се простира на површина од 300 м2, во модерен и оргинален амбиент опремен со високо квалитетни справи кои се во согласност со стандардите на светската боди билдинг и фитнес асоцијација.

Центарот покрај централната просторија за тренинг располага и со гардероби со орманчиња и туш кабини. Целокупниот простор на фитнес центарот е климатизиран.

Напомена: Ве известуваме дека во деновите понеделник, среда и петок, терминот од 07:00 до 08:00 часот е резервиран и истиот нема да биде достапен за рекреативно користење на фитнес центарот.

Работно време
Понеделник: 07:00-23:00
Вторник: 07:00-23:00
Среда: 07:00-23:00
Четврток: 07:00-23:00
Петок: 07:00-23:00
Сабота: 07:00-23:00
Недела: 17:00-22:00


Социјални мрежи