Sky Wellness - Базен


Активности

Адреса
Булевар Србија 31, Skopje, North Macedonia

Контакт
02 615 5000

Опис
Пливајте и рекреирајте се во нашиот затворен базен.
Совршен базен за дневно и ноќно капење во комплексот Cevahir Sky City.

Забелешка: Задолжително носење на капа за пливање!

Напомена: Од 17:00 до 19:00 базенот не е достапен поради тренинг на Спортската Академија за пливање.

Напомена: При влез во базенскиот дел, задолжително секој посетител да се истушира и да помине преку хиперхлорна дезбариера за миење на нозете. Посетителите до влегување во базенот задолжително да носат лична заптитна опрема на лицето што подразбира било каква форма на заштита којашто ги покрива пределот на носот и устата, како и да одржуваат физичка дистанца од 1,5-2 метри, вклучително и во базенските води.

Работно време
Понеделник: 06:00-22:00
Вторник: 06:00-22:00
Среда: 06:00-22:00
Четврток: 06:00-22:00
Петок: 06:00-22:00
Сабота: 08:00-22:00
Недела: 08:00-22:00


Социјални мрежи