Play Fit Move Fitness (TCC Plaza)


Активности

Адреса
Boulevard 8-mi Septemvri 2, Skopje, North Macedonia

Контакт
071 377 917

Опис
Вежбајте со лиценцирани и професионални тренери.
Пријавување и информации на телефонските броеви: 071 377 917 и 075 255 925
Ве очекуваме!

Работно време
Понеделник: 07:00-22:00
Вторник: 07:00-22:00
Среда: 07:00-22:00
Четврток: 07:00-22:00
Петок: 07:00-22:00
Сабота: 07:00-22:00
Недела: 07:00-22:00


Социјални мрежи