TCC Grand Plaza


Активности

Адреса
Булевар 8-ми Септември 2, Skopje, North Macedonia

Контакт
+38923080850

Опис
За закажување и информации јавете се на 078 283 078.

Напомена: До 8.09. (вторник) фитнес центарот нема да биде во функција. Се гледаме од 9-ти!

Работно време
Понеделник: 10:00-22:00
Вторник: 10:00-22:00
Среда: 10:00-22:00
Четврток: 10:00-22:00
Петок: 10:00-22:00
Сабота: 10:00-22:00
Недела: 12:00-18:00


Социјални мрежи