Synergy Fitness


Активности

Адреса
Владимир Комаров 11, Skopje, Macedonia (FYROM)

Контакт
+38922440005

Опис
Распоред за фитнес:
Понеделник до Петок во термините: 07:00-17:00
Сабота и Недела во термините: 10:00-22:00

Напомена: За закажување на термин за фитнес или групни активности искористете го следниот линк https://synergyfitness.com.mk/zakazhi-termin/ во објавените термини погоре. Доколку немате закажано нема да Ви биде дозволен влез во објектот.

Распоред за групни активности:
Total Body Blast со Валентино
Понеделник, Среда и Петок од 18:30 и 19:30
Сабота од 18:00

HIIT & Burn со Костадин
Вторник и Четврток од 18:30
Недела од 18:00

Напомена: За групните активности задолжителна е резервација на термин на следниот телефонски број: 072 236 626

Со Вашата Спортмастер претплата дневно можете да посетите една активност во Synergy Fitness and Spa.

Внесете промена во Вашите животи! Synergy Fitness & Spa е комплетно нов начин на сфаќање на физичката активност, релаксацијата и уживањето во Скопје.

Работно време
Понеделник: 07:00-22:00
Вторник: 07:00-22:00
Среда: 07:00-22:00
Четврток: 07:00-22:00
Петок: 07:00-22:00
Сабота: 10:00-22:00


Социјални мрежи