Fitness & Spa PARK


Активности

Адреса
Ул. 1732, Skopje, North Macedonia

Контакт
+38925515174

Опис
Нема слободни денови кога имате замислена цел. Одберете го вашиот фитнес центар внимателно и вежбајте со најнова Tehnogym опрема.
Вежбањето не е секогаш за да направите мускули, понекогаш е едноставно терапија. Вежбањето го намалува стресот, го зголемува расположението и помага да спиете подобро.
Доста е со изговори, започнете веднаш! Вежбајте со поглед на реката Вардар. Повелете во Park Fitness&Spa.

Напомена: Потребно е закажување на термин преку следниот линк https://parkhotel.mk/fitness-spa-appointment/

Напомена: Сите корисници на Sportmaster картички можат да го посетуваат овој објект од понеделник до петок од 06:00 до 17:00 часот и сабота и недела од 07:00 до 22:00 часот

Работно време
Понеделник: 06:00-17:00
Вторник: 06:00-17:00
Среда: 06:00-17:00
Четврток: 06:00-17:00
Петок: 06:00-17:00
Сабота: 07:00-22:00
Недела: 07:00-22:00


Социјални мрежи