PowerPlate Studio


Активности

Адреса
Аминта Трети 64, Skopje, North Macedonia

Контакт
+38971331311

Опис
Power Plate е една од највозбудливите технолошки предности во полето на спортската медицина, атлетиката, здравјето и фитнесот. Користејќи ги принципите за вежбање со целосна телесна вибрација, Power Plate може да им помогне на луѓето при спортување, да го подобри фитнесот и да го забрза оздравувањето од повреда.

Напомена: Пред да го посетите студиото Power Plate закажете го Вашиот термин на 071 331 311.

Работно време
Понеделник: 10:00-22:00
Вторник: 10:00-22:00
Среда: 10:00-22:00
Четврток: 10:00-22:00
Петок: 10:00-22:00
Сабота: 10:00-15:00


Социјални мрежи