Basement


Активности

Адреса
Dimitrie Chupovski, Skopje, North Macedonia

Контакт
+38977524634

Опис
CrossFit & Functional fitness
Понеделник Среда Петок
8:00 - 9:00
17:00 - 18:00
18:00 - 19:00
19:00 - 20:00
Open gym Недела
10:00 - 11:00
19:00 - 20:00
Напомена: Пред да го посетите клубот резервирајте го Вашето место на 077524634.

Работно време


Социјални мрежи