ART Karting Centar


Активности

Адреса
Булевар 8-ми Септември 13, Skopje, North Macedonia

Контакт
+38923061202

Опис
Почуствувајте ја страста на возењето!

Напомена: За возење има еднократен трошок од 60 ден. за поткапа која се купува и останува за Вас и е задолжителна при посетата и користењето на картингот.

Работно време
Понеделник: 16:00-00:00
Вторник: 16:00-00:00
Среда: 16:00-00:00
Четврток: 16:00-00:00
Петок: 16:00-00:00
Сабота: 16:00-00:00
Недела: 16:00-00:00


Социјални мрежи