Project Fit


Активности

Адреса
Васил Ѓоргов 31, Skopje, North Macedonia

Контакт
+38970292424

Опис
Напомена: Резервирајте го Вашиот термин на 070 292 424.

Project Fit е ултрамодерен фитнес центар со најдобри погодности и опрема за тренинг. Ние нудиме широк спектар на часови и програми за вежбање, прилагодени за подобрување на издржливоста и фитнес-целите на секој член на салата, безразлика дали е тоа на индивидуално или групно ниво.

Project Fit е динамичен фитнес центар со различни групни часови за сите според ниво на подготовка и различни интереси, водени од тренери кои кои се задолжени да одговорат на потребите на членовите на салата во секое време. Нашиот тим се состои од експерти со највисоки стандарди во сите програми за обука.

Работно време
Понеделник: 07:00-22:00
Вторник: 07:00-22:00
Среда: 07:00-22:00
Четврток: 07:00-22:00
Петок: 07:00-22:00
Сабота: 10:00-20:00


Социјални мрежи