ЗГОЛЕМИ ГО БРОЈОТ НА КЛИЕНТИ СО SPORTMASTER

Со Sportmaster ќе добиете нови корисници без дополнителни расходи за маркетинг.


БИДИ НАШ ПАРТНЕР

РАБОТЕЊЕТО СО НАС Е ИСПЛАТЛИВО

ПОВЕЌЕ РЕДОВНИ ПОСЕТИ

Бројот на корисници постојано расте а ние ги носиме кај вас!

ВАША SPORTMASTER ВЕБ СТРАНИЦА

На едно место се прикажани сите детали за Вашиот спортски објект, распоред, работно време итн.

МАРКЕТИНГ ПОДДРШКА

Ние го промовираме вашиот бизнис насекаде: социјални медиуми, блог, печатени материјали, настани итн.

МАКСИМАЛНА ЕДНОСТАВНОСТ

Клиентите ќе го ценат лесниот начин на пријавување, а ние ви плаќаме за сите посети на месечна база.

ПОВЕЌЕ КЛИЕНТИ ВО ПОМАЛКУ ПОСЕТЕНИТЕ ТЕРМИНИ

Може да изберете во кои термини ќе прифаќате Sportmaster корисници. Вие ги поставувате правилата.

ПОСЕБНИ ПАКЕТИ ЗА ПАРТНЕРИ

Од нас ќе добиете и други бенефиции за развивање на вашиот бренд и услуги. Дознајте повеќе!!

КАКО РАБОТИ

РЕГИСТРИРАНИ КОРИСНИЦИ

Сите регистрирани членови се внесени во нашиот систем. Нивното Sportmaster членство важи еден месец и може да се обнови за наредниот.

ВЛЕЗ

Во објектот се влегува со помош на Sportmaster апликацијата. Сите детали и инструкции ќе ви бидат доставени.

ВЕРИФИКАЦИЈА

Кога некој ќе регистрира влез, добивате известување дека имате една посета. Во секое време можете да видите кога и колку посети сте имале.

ИСПЛАТА

На почетокот на месецот, ние ќе ви ја платиме секоја посета од сите Sportmaster кориснци од претходниот месец.

БИДИ НАШ ПАРТНЕР

ТВОИТЕ ПРАШАЊА, ОДГОВОРЕНИ!

Како може да се претплатам за Sportmaster?

Препорачајте не во вашата компанија ТУКА, ние ќе направиме договор и вие ќе си ја добивате вашата Sportmaster претплата.

Кои спортски објекти се достапни во мрежата на Sportmaster?

Ние работиме со најдобрите објекти за спорт и рекреација. Целата листа на спортски објекти со кои соработуваме можете да ја погледнете ТУКА или преку нашата апликација.

Колку пати месечно можам да посетам спортски објект?

Со Sportmaster можете да вежбате или да се рекреирате еднаш дневно, секој ден. Тоа значи дека месечно може да вежбате 30/31 пати, каде сакате, во сите објекти.

Често поставувани прашања