СПОРТСКА КАНЦЕЛАРИЈА

Соблечете ги официјалните чевли, облечете патики и спортувајте!


ШТО Е СПОРТСКА КАНЦЕЛАРИЈА?

На 18ти Октомври 2019 ги соблековме официјалните чевли, облековме патики и и ја организиравме националната кампања “Спортска канцеларија” Се приклучија 19 компании кои прогласија ден на “Спортска канцеларија” и заедно со сите вработени се определија за еден ден посветен на спорт и забава.ЗОШТО ДА СЕ ВКЛУЧИТЕ ВО ИНИЦИЈАТИВАТА?

Целта е да го насочиме вниманието кон превенција и надминување на последиците врз здравјето од недостаток на физичка активност. Се надеваме дека со оваа кампања ќе ги инспирираме сите вработени да најдат време и желба да спортуваат и да бидат активни преку целата година.

АКО СТЕ РАБОТОДАВАЧ

Дајте возможност на своите вработени да ја поткрепат иницијативата за повеќе спорт и подобро здравје.

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ

АКО СТЕ ВРАБОТЕН

Вклучете се во иницијативата за поддржка на “Спортска канцеларија”.

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ

СТАТИСТИКА ЗА СПОРТСКИ НАВИКИ

60%

ОД НАСЕЛЕНИЕТО НИКОГАШ НЕМА СПОРТУВАНО

50%

ОД НАС ПОМИНУВАМЕ ПОВЕЌЕ ОД 4 ЧАСА НА ДЕН ВО СЕДНАТА ПОЛОЖБА

2/3

ОД НАСЕЛЕНИЕТО СЕ СО НАДПРОСЕЧНА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА

РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ

Ние од Sportmaster Ви подготвивме графички материјали, кои ќе ви помогнат да ја раскажете нашата приказна во Вашата организација.


ПРЕВЗЕМЕТЕ ГИ МАТЕРИЈАЛИТЕ

КОМПАНИИ КОИ СЕ ПРИКЛУЧИЈА

СПОРТСКА КАНЦЕЛАРИЈА 2019