СПОРТСКА КАНЦЕЛАРИЈА

Соблечете ги официјалните чевли, облечете патики и спортувајте!

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ

ШТО Е СПОРТСКА КАНЦЕЛАРИЈА?

На 18ти Октомври 2019 соблечете ги официјалните чевли, облечете патики и вклучете се во националната кампања “Спортска канцеларија”

Ги повикуваме сите компании да се вклучат во иницијативата да прогласат ден на “Спортска канцеларија” и заедно со сите вработени да облечат патики на работа и да посветат еден ден за спорт и забава.ЗОШТО ДА СЕ ВКЛУЧИТЕ ВО ИНИЦИЈАТИВАТА?

Целта е да го насочиме вниманието кон превенција и надминување на последиците врз здравјето од недостаток на физичка активност. Се надеваме дека со оваа кампања ќе ги инспирираме сите вработени да најдат време и желба да спортуваат и да бидат активни преку целата година.

АКО СТЕ РАБОТОДАВАЧ

Дајте возможност на своите вработени да ја поткрепат иницијативата за повеќе спорт и подобро здравје.

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ

АКО СТЕ ВРАБОТЕН

Вклучете се во иницијативата и облечете патики на 18.10.2019 за поддржка на “Спортска канцеларија”.

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ

СТАТИСТИКА ЗА СПОРТСКИ НАВИКИ

60%

ОД НАСЕЛЕНИЕТО НИКОГАШ НЕМА СПОРТУВАНО

50%

ОД НАС ПОМИНУВАМЕ ПОВЕЌЕ ОД 4 ЧАСА НА ДЕН ВО СЕДНАТА ПОЛОЖБА

2/3

ОД НАСЕЛЕНИЕТО СЕ СО НАДПРОСЕЧНА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА

РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ

Ние од Sportmaster Ви подготвивме графички материјали, кои ќе ви помогнат да ја раскажете нашата приказна во Вашата организација.


ПРЕВЗЕМЕТЕ ГИ МАТЕРИЈАЛИТЕ