ВАШИОТ ПАТ ДО ЗДРАВА КОМПАНИЈА

Здравите вработени се среќни вработени.
Sportmaster ви овозможува пристап до сите центри за спорт и рекреација по флексибилна месечна претплата!


Побарај понуда

ЗОШТО БИ СОРАБОТУВАЛЕ СО НАС?

ФЛЕКСИБИЛНА ПОНУДА

Понудата ја прилагодуваме според вашите потреби и буџет. Целосно или поделено учество, месечен или годишен договор.

БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА

Вработените ги мотивирате со премиум пакет за спорт и рекреација, 30/31 дневно, во секое време, насекаде.

ГРИЖА ЗА ВРАБОТЕНИ

Зголемена продуктивност, тимски дух и мотивација. Со Sportmaster добивате посилни и здрави вработени.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРИДОБИВКИ

24/7 грижа за корисници, бесплатни настани,попусти за здрава храна и спортска опрема, едукации.

ШТО МИСЛАТ ВРАБОТЕНИТЕ ЗА СПОРТ ПОСЛЕ РАБОТА?

94%

од вработените изјавија дека спортот е активност која помага да го подобрат и одржат своето здравје

64%

од вработените велат дека спортувањето е главна активност која ја имаат или се решени да ја започнат во наредните 3 месеци.

49%

од вработените велат дека главниот начин со кој компаниите можат да ги задржат своите вработени е преку обезбедување пристап до различни спортски објекти.

НАШИТЕ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

IW.jpga1.jpgadbarcaderro.jpgaek.jpgakton.jpgaxeltra.jpgbyteworks.jpgcodechem.jpgcosmic.jpgdeltatre.jpgdept agency.jpgdevsy.jpgdigidive.jpgdiners.jpgdish wish.jpgeds.jpgendava.jpgeterative.jpgfinki.jpgfood guru.jpggim.jpghaselt.jpghtec.jpginfinum.jpginplayer.jpginterway.jpgitgma.jpgjohnson.jpgkemet.jpgmarquardt.jpgmca.jpgmonad plug.jpgmozart.jpgmusala.jpgnebb solutions - four solutions.jpgnelt.jpgneotel.jpgpabau.jpgpanteleon.jpgpathkeeper.jpgpolar cape.jpgrecvodi.jpgscale focus.jpgseavus.jpgsemos.jpgsignori.jpgskopski merak.jpgsourcico.jpgsport life.jpgtaskforce.jpgteleperformance.jpgtriglav.jpgvitalia.jpgwurth.jpg

ТВОИТЕ ПРАШАЊА, ОДГОВОРЕНИ!

Кои се бенефициите за мојата компанија?

Спортот придонесува за подобра здраствена состојба кај вработените а со тоа и помалку изостанувања од работа. Се зголемува мотивацијата, задоволството и продуктивноста.

Што добиваат вработените?

Вработените добиваат пристап до 100+ објекти за спорт и рекреација од нашата мрежа, секој ден, каде и кога сакаат со само една претплата.

Кои се цените за месечна претплата за вработените?

Цената зависи од бројот на корисници и начинот на плаќање. Побарајте понуда во формата подолу, ние веднаш ќе ја изготвиме и доставиме.

FAQ

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НАШАТА ПОНУДА